Steunen gezinshuis

Wij zijn blij met iedereen die iets wil betekenen voor de bij ons in huis geplaatste kinderen.

Wij genieten bijvoorbeeld van een prachtige poppenvilla voor de kids, geschonken door een anonieme donor. Dit prachtige huis voor uren speelplezier is te bestellen op poppenvilla.nl.

Wij, en vooral alle kinderen in ons gezinshuis, zijn de schenkers erg dankbaar voor hun steun.

Sponsoren:

Dit jaar 2020 hebben Rob en Astrid er weer voor gezorgd dat een aantal Middelburgse ondernemers en de kinderen verwend hebben. Cafetaria Lammers trakteert ons elke maand op friet en frikandel, een begrip in ons gezin. Ankie en Marleen van pottenbakkerij en keramiekwinkel Aardewerk in Middelburg hebben prachtige vlinders met de kinderen gemaakt. Een anonieme gulle gever heeft een nieuwe knutselkast geschonken. De protestantse gemeente heeft een speciale jeugddienst voor ons georganiseerd en van de collecte kunnen wij een keer samen uit gaan. Kippies en Zanzibar gaven ons en de kinderen een lekkere traktatie.

SPR coatings sponsort ons huis met verf voor binnen en buiten.

Ook ontvingen wij mooie dingen met de feestdagen van De Boeketterie, Bloemen van Koen, In den Oliebol, Indistrieel, Omroep Zeeland. Hartelijk dank!

Erkend leerbedrijf

Voor stagiaires van pedagogisch gerelateerde MBO en HBO opleidingen hebben wij regelmatig een stageplaats beschikbaar. Voor 2020 en 1e helft 2021 is er een HBO stageplaats ingevuld.