Home » Leren en sponseren
shutterstock_8885293.jpg
shutterstock_14318959-2.jpg
logo-erkend-leerbedrijf.jpg

Sponsoring gezinshuis

Als startend zelfstandig gezinshuis kunnen wij uw steun heel goed gebruiken! U kunt ons individueel of als bedrijf sponsoren, eenmalig, of periodiek. 

Neem contact met ons op om nader kennis te maken en te informeren hoe u ons gezinshuis kunt steunen, zo kunnen wij u praktisch helpen met maatschappelijk betrokken ondernemen.

Sponsors vermelden wij op deze pagina en in onze nieuwsbrieven.

Van stichting het vergeten kind ontvingen alle zeven kinderen een eigen kerstpakket, én een familiepakket met lekkers, we zijn erg blij met alles wat ze gekregen hebben.

Wij, en alle kinderen in ons gezinshuis, zijn u erg dankbaar voor uw steun.

Een specifiek project sponsoren:

U kunt ook een specifiek project steunen. Wij zoeken nog een sponsor voor een tafeltennistafel voor in de tuin, een goede (tweedehands) computer voor de kinderen of nieuwe fietsen voor de tieners.

Ook kunt u een dagje uit sponsoren, zodat we met het gezinshuis naar een pretpark, dierentuin of zwembad kunnen gaan. Heeft u een ander idee? Neem contact met ons op! Hieronder de leverancier van de kindermeubels die ons sponsorde met nieuw beddengoed!

Van actie pepernoot ontvingen alle pleegkinderen een mooi cadeau voor Sinterklaas, alle sponsors heel erg bedankt!

Erkend leerbedrijf

 

Voor stagiaires van pedagogisch gerelateerde MBO en HBO opleidingen hebben wij regelmatig een stageplaats beschikbaar. Voor het volgend schooljaar is er nog plaats voor een stagair.