Wij zijn Jim en Anne Sabelis, de gezinshuisouders van gezinshuis Tomorrow. Wij hebben drie eigen kinderen: Jeremy, Sem en Channa. Kate, onze pleegdochter, woont vanaf haar geboorte ook in ons gezin. In ons gezinshuis wonen vier gezinshuiskinderen.

25 jaar geleden zijn wij begonnen als pleegouders. We hebben al veel kinderen en jongeren kortere of langere tijd mogen helpen binnen ons gezin. Via de therapeutische pleegzorg kwamen wij in aanraking met gezinshuizen. Hierna zijn wij 8 jaar gezinshuis in loondienst in Zuid Holland geweest, Anne is daarvoor SKJ geregistreerd. Vanaf 1 augustus 2015 zijn wij een zelfstandige onderneming en staan de deuren van ons gezinshuis Tomorrow in Middelburg open.

De naam van ons gezinshuis, Tomorrow, verwijst naar de titelsong  van de musical 'Annie'. Wij willen kinderen en jongeren vandaag hoop geven en zelfbewust klaarmaken voor de toekomst, voor morgen! Alle kinderen en hun ouders hebben recht  op een nieuwe kans. Wat vandaag nog niet lukt, lukt morgen misschien wel. We maken kleine stapjes met de kinderen (en hun ouders) richting de volgende dag, telkens opnieuw, met vallen en opstaan, tot ze zelfstandig verder kunnen met hun eigen leven. We werken vanuit de kracht van het gewone dagelijks leven.